PatrocinadorsLa Xarxa - Cervera és una entitat cultural sense ànim de lucre formada per un grup de persones voluntàries que destina el seu temps lliure, esforç i il·lusió a portar a Cervera una programació estable de teatre per a nens i nenes, joves i famílies. 


La qualitat en els espectacles que presenten les companyies, ha d’anar acompanyat d’una bona posada en escena i el suport tècnic i d’infrastructura del teatre o sala on s’escenifiquen aquestes funcions, així com el material de promoció i difusió per tal d’arribar a totes les famílies de Cervera i de la comarca de la Segarra.  


Tots aquests requisits, indispensables en una programació de qualitat, comporten una sèrie de despeses considerables que, tot i amb l’ajut de les administracions i el taquillatge de les funcions, no són suficients per mantenir la programació. 


Siguis col·laborador, siguis de La Xarxa!!
Contacta amb nosaltres: laxarxa.cervera@gmail.com


TRANSPORTS PEDRÓS VILA

Necessites enviar un paquet urgent? Confia en transports Pedrós Vila.
Recader diari a Lleida i Barcelona. I també a qualsevol punt d’Espanya.

Transports Pedrós Vila,  al C/ Sanaüja, 5 de Cervera.     
(polígon industrial; GPS: N41º40'34" E1º16'07"

Telf: 973 53 30 06         BENZINERA BONÀREA 

El millor preu en combustible. Neteja ràpida i eficaç del teu automòbil. Viatja segur comprovant la pressió dels teus pneumàtics.
Vine a benzinera BonÀrea. El teu autoservei al c/ Urgell s/n de Cervera!

Telf: 659 08 84 01
http://www.bonarea.esMOBEL·LINEA

Mobel·línea, mobles per oficina, menjadors d'empresa, salons d'actes i conferències.
Disseny, qualitat i compromís amb el medi ambient. Ens trobaràs al Km. 1 de l'Avinguda de Guissona de Cervera.

Telf: 973 53 00 50
http://www.mobellinea.esTALLERS LLEÓ

Tallers Lleó està  al Polígon industrial de Cervera, és una empresa especialitzada en serralleria metàl-lica, manteniment industrial, construcció estructures metàl-liques, venda i reparació de maquinària agrícola. Estem homologats en soldadura amb fil, treballs de cizalla, plegadora, punxonadora. 
Desde 1991 treballant per donar el millor servei.... per això Tallers Lleó amb XARXA fent afició

Telf: 973 53 34 02LLONA ODONTOLOGIA FAMILIAR

Llona Odontologia Familiar, volem ser la teva clínica dental de referencia, cuidant la salut dental dels mes petits als mes grans de la casa. Disposem de l’ última tecnologia en el món dental, dins d’ un espai familiar. Odontologia general, Ortodòncia, Implanto lògia, Pròtesis, Odontopediatria, Estètica dental i Tac.

Ens trobareu al; Carrer Combat 23 baixos, Cervera


Telf: 873-45 00 92