Patrocinadors

La Xarxa - Cervera és una entitat cultural sense ànim de lucre formada per un grup de persones voluntàries que destina el seu temps lliure, esforç i il·lusió a portar a Cervera una programació estable de teatre per a nens i nenes, joves i famílies. 

La qualitat en els espectacles que presenten les companyies, ha d’anar acompanyat d’una bona posada en escena i el suport tècnic i d’infrastructura del teatre o sala on s’escenifiquen aquestes funcions, així com el material de promoció i difusió per tal d’arribar a totes les famílies de Cervera i de la comarca de la Segarra.  

Tots aquests requisits, indispensables en una programació de qualitat, comporten una sèrie de despeses considerables que, tot i amb l’ajut de les administracions i el taquillatge de les funcions, no són suficients per mantenir la programació. 

Siguis col·laborador, siguis de La Xarxa!!
Contacta amb nosaltres: laxarxa.cervera@gmail.com


TRANSPORTS PEDRÓS VILA
Necessites enviar un paquet urgent? Confia en transports Pedrós Vila.
Recader diari a Lleida i Barcelona. I també a qualsevol punt d’Espanya.
Transports Pedrós Vila,  al C/ Sanaüja, 5 de Cervera.     
(polígon industrial; GPS: N41º40'34" E1º16'07"

Telf: 973 53 30 06         
http://www.transportspedrosvila.catCONSTRUCCIONS MIRÓ 
Tot tipus de reformes per a la teva llar: cuines, lavabos, jardins, rehabilitació de pedra i manteniment de la teva comunitat de veïns. Neteja de patis i aplicació de fitosanitaris.
Ens trobaràs l'avinguda La Pau, 34 de Cervera

Telf: 660 55 00 64 BENZINERA BONÀREA 

El millor preu en combustible. Neteja ràpida i eficaç del teu automòbil. Viatja segur comprovant la pressió dels teus pneumàtics.
Vine a benzinera BonÀrea.
El teu autoservei al c/ Urgell s/n de Cervera!

Telf: 659 08 84 01
http://www.bonarea.esMOBEL·LINEA

Mobel·línea, mobles per oficina, menjadors d'empresa, salons d'actes i conferències.
Disseny, qualitat i compromís amb el medi ambient. Ens trobaràs al Km. 1 de l'Avinguda de Guissona de Cervera.

Telf: 973 53 00 50
http://www.mobellinea.es


AUTO-REPARACIÓ CASTELLÀ

Auto-reparació Castellà. Vine al nostre taller mecànic i deixa el teu vehicle a les nostres mans. Revisions de la mecànica del teu cotxe, reparacions ràpides i solvents, garantia 100%.
Auto-reparació Castellà, més de 20 anys de confiança. Tenim les portes obertes per a tu, a l’av. Mil·lenari, 38 de Cervera

Telf: 973 531 673


TALLERS LLEÓ

Tallers Lleó està  al Polígon industrial de Cervera, és una empresa especialitzada en serralleria metàl-lica, manteniment industrial, construcció estructures metàl-liques, venda i reparació de maquinària agrícola. Estem homologats en soldadura amb fil, treballs de cizalla, plegadora, punxonadora. Desde 1991 treballant per donar el millor servei.... per això Tallers Lleó amb XARXA fent afició

Telf: 973 53 34 02


at